Hirdetés

EVE Online - váratlanul rátámadt a játékosokra egy idegen frakció

|

Kisebb káosz alakult ki a játék világában, mivel a Drifters frakció gyakorlatilag hadjáratra indult a világűrben.

Hirdetés

Az EVE Online folyamatosan pezsgő világa még a kívülállók számára is érdekes lehet, mivel a játékosok állandóan előállnak valamilyen izgalmas kalanddal, és az sem ritka, hogy a két frakció közötti rivalizálásból óriási űrcsata lesz. Most viszont egy, az MI által irányított brigád tör borsot a rajongók orra alá.

Hirdetés

Senki nem tudja, miért, de a Drifters névre hallgató idegen frakció a héten ostrom alá vette New Edent, vagyis az EVE Online világát, és folyamatosan rátámad a játékosok építményeire, illetve hajóira. A legnagyobb rajongói csoportosulás, a The Imperium viszonylag jól tartja magát, de a kisebb brigádok bizony eléggé megszenvednek a dologgal. A Drifters frakció egyébként már régóta a játékban van, és természetesen össze lehet futni ellenséges gépi ellenfelekkel a játékban, de eddig még nem igazán indítottak ekkora mértékű támadást a játékosok ellen.

Ráadásul a CCP Games is elég rejtélyesen nyilatkozik az ügy kapcsán, szóval könnyen lehet, hogy valami nagy dolgot vezet fel ez a váratlan invázió. A srácok azért küldtek egy képet a PCGamernek, amit saját állításuk szerint az idegenektől szereztek meg, és ami alapján úgy tűnik, mindent meg akarnak szerezni maguknak a támadók.

Kíváncsian várjuk, hová fut ki az ostrom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)