Hirdetés

EVE Online: Escalation to Inferno információk és magyar ISK 2 letöltés

|

Megérkezett az EVE Online legújabb kiegészítőjének első fele, az: „Escalation to Inferno”. A fő kiegészítő, melynek neve Inferno lesz, várhatóan május végén kerülhet a kezünkbe - ingyen.

Hirdetés

 A mostani „patch” nem csak egy sima hibajavítás lett, számos a játékélményt befolyásoló módosítás is helyet kapott benne (végre megint megéri bányászni). Az alábbiakban láthatóak a főbb változások / újdonságok.

- Megváltozott az NPCk által dobott loot minősége (a gyártó karakterek legnagyobb örömére). 

- Az NPC hajók nem adnak többé olyan modulokat amit gyártani is lehet (Tech 1-es alap felszerelések). Így gyakorlatilag a gyártó karakterekre egy újabb aranykor virradt.

- A Titánok alapos vizsgálatnak lette alávetve, így most már elkerülhető a „magányos Titán a lowsec kapun ülve, megül minden arrajárót” effektus. Konkrétan a fegyverek k9vetési sebessége (tracking) és a hajó által befogható maximális célpontok száma lett módosítva (szám szerint 3). Ezáltal, ismét van értelme a Capital osztálynál kisebb support és/vagy támadó hajók használatának a Titánok ellen.

- A bányászok legnagyobb örömére megszűnt az eddigi „áldatlan állapot”, hogy fegyverekkel is lehet ércekhez jutni, a drónok lelövésével. Mostantól ezek a kis bestiák nem nyersanyagot fognak dobni, hanem a többi NPC-hez hasonló „bounty”-val rendelkeznek.

- Az elérhető Vanguard és Assault típusú incursion-ok hossza és az értük járó reward sokkal jobban tükrözi a befektetett energia és a kockázat szintjét. 

-Új „Status Effect” visszajelző rendszer, avagy ki és mivel hat rám? Minden, a hajón kívülről érkező, de a hajónkra ható effektnek (legyen az hasznos vagy káros), van egy forrása, ennek a megállapítása időnként komoly problémát jelenthetett. Ennek most vége! Immáron sokkal egyértelműbb, hogy ki és mivel próbál ránk hatni!

- Még nagyobb Multi-Kulturális Karakter-Készítő színválaszték: tedd egyedibbé a karaktered kinézetét egy kis „szoláriummal” vagy éppen egy kis „sápadtság-kúrával”. Szinte mindenki megtalálhatja magának azt a bőrszínt amit kedvel/szeretne.

A kiadás tartalmáról bővebben az alábbi linken olvashatsz, míg a teljes patch notes ITT érhető el.

Másik hírünk, hogy egy ideje már elérhető az újabb könyv az ISK brand alatt (vol. 2 néven), ami segíteni próbál az EVE Online univerzumával ismerkedő játékosoknak, ezúttal a játékosok egymás elleni harcát, a PvP világát igyekszik bemutatni.

Mivel az eddig megismert játékbeli mechanizmusoktól eltérően a PvP nem írható le egy előre kiszámítható, egzakt tevékenységként (hiszen itt az ellenfelek is hús-vér játékosok), ezért a könyv (az alapvető PvP szabályok mellett) inkább a játék kombinatív, intuitív, és empirikus részében mélyed el. A nagybetűs HARC a fő téma, a különböző flottaszerepek, harcmodorok, harci helyzetek, taktikai és stratégiai megoldások, a PvP pszichológiája, valamint az egyes hajóosztályok, típusok és harci modulok elemzése.

Ez a könyv, a 400 oldal több mint egy év munkája. A benne található leírások és közel tucatnyi ember tapasztalata megfelelő alap lehet arra, hogy az olvasó megismerje az Eve Online PvP tevékenységének alapvető fundamentumait. Azonban nem helyettesíti sem a megszerzett tapasztalatot, sem az átélt élményeket, mert azt ebben a játékban sem lehet megvenni, nincs lehetőség elolvasni, megnézni, egyszerűen végig kell csinálni.

Az ISK 2 magyarul erről a linkről tölthető le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)