Hirdetés

EVE Online - készül egy rendszer, ami segít meggyászolni az első hajó elvesztését

|

A fejlesztők egyben dolgoznak azon is, hogy az új játékosok ne érezzék nagyon terhesnek az indulást.

Hirdetés

Az EVE Online népszerűsége nem lankad, és a CCP Games is aktívan foglalkozik a játékkal, sőt, a csapat szeretné, hogy egyre többen lépjenek be. Sajnos azt tapasztalják, hogy bár 600 000 új játékos csatlakozott a tavalyi évben, mindössze 10 százalékuk maradt 7 napnál tovább.

Hirdetés

A PC Gamer azt írja, azért, hogy az első trauma ne riassza el az újoncokat, a CCP Games komoly erőforrásokat csoportosított egy rendszer megalkotására, mely segít megértetni a játékosokkal, miért bukják a hajójukat, és ad nekik egy lökést, hogy ne adják fel, próbálkozzanak újra. Az első masina elvesztésekor eleinte, mielőtt automatizálnák a rendszert, egy moderátor keresi fel az érintett játékost, aki elmagyarázza, mi történt, és lehet, hogy új hajót is ad azonnal. A srácok is tudják, hogy az EVE-be nehéz beletanulni összetettsége és részletes felhasználói felülete miatt, de folyamatosan próbálják ilyen-olyan módszerekkel megkönnyíteni a játékosok belerázódását. Van egy olyan elképzelés is, hogy önkéntesek segíthetik a  kezdőket, első bejelentkezésükkor felkeresik őket, és készséggel válaszolnak minden kérdésre.

Nektek milyen volt a kezdés, hogy álltok az EVE Online-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)