Hirdetés

EVE Online - jön a következő ingyenes kiegészítő, az Into the Abyss

|

A CCP Games lerántotta a leplet játéka új tartalmairól, amik izgalmas kalandok elé állítják a lelkes játékosokat.

Hirdetés

Az Into the Abyss nevű kiegészítő a felfedezést és a túlélést helyezi majd előtérbe egy új, Abyssal Deadspace-re keresztelt ellenséges zóna formájában. Érdemes lesz felkészülni, mivel az idegen területen többfajta ártalmas környezeti hatásnak és egy új ellenségtípusnak, a Triglavian Collective-nek lesznek kitéve az űrbéli kalandorok. 

Hirdetés

A játékosok New Eden bármelyik részéből elérhetik az új területet, ám belépés után számos kiszámíthatatlan ütközettel találják majd szemben magukat. Az addig megszerzett tudással felvértezve kell mindenkinek átlendülni az akadályokon az értékes zsákmány reményében.

Az Abyssal Deadspace különleges nyersanyagokat is rejt magában. A kihívások egyre nehezednek, ahogy mélyebbre megyünk a zóna sötétjében, szóval át kell majd gondolnunk, hogy érdemes-e kockáztatni hajónk épségét a jobb zsákmányok reményében.

Az EVE Online új kiegészítője májusban válik elérhetővé, méghozzá mindenki számára ingyenesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)