Hirdetés

EVE Online: ISK - Ipari Segédlet (Nem Csak) Kezdőknek

|

Hónapokba kerülhet, míg a kezdő játékosok kiigazodnak az EVE-Online világában, a tanulásra fordított idő könnyen leredukálható EVE tankönyvek segítségével.

Hirdetés

Emlékeztek még Várkonyi Gábor minden részletre kiterjedő EVE Online bányászsegédletére? Januárban bemutatott elektronikus könyvének segítségével bárki könnyedén eligazodhat a bányászok életében, kifejezetten a kezdők számára jelent érdekes olvasmányt. Örömünkre szolgál bemutatni Gábor következő „könyvét”, melyben az EVE Online univerzumával ismerkedő játékosoknak, illetve azon felhasználóknak nyújt átfogó segítséget, akik elsajátították a masszívan multiplayer online produktum alapjait és továbblépnének.

Munkájának az ISK – Ipari Segédlet (Nem Csak) Kezdőknek címet adományozta és nagyvonalúan (ezúton is köszönjük áldozatos munkáját!) ingyenesen terjeszti több mint 180 oldalasra (6MB, PDF formátum) duzzasztott könyvét. Eve-online.hu partneroldalunkon további információkat találhattok a segédletről, illetve a http://www.eve-online.hu/guides/ISK/ oldalon belelapozhattok. Letölteni a http://www.eveonline.hu/guides/ISK_1.0.pdf címről tudjátok (érdemes ráereszteni egy mentés másként parancsot a lassúbb kapcsolattal rendelkezőknek).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)