Hirdetés

EVE Online: Lifeblood - új bányász mechanikákat és kalózokat hoz a kiegészítő

|

Hamarosan jön az EVE következő kiegészítése, ami több mechanikát is felfrissít majd.

Hirdetés

Októberben jön az EVE Online: Lifeblood, a játék új kiegészítése. A csomagban új technológiák lesznek, melyek a bányászatot segítik. Persze akinél több áru van, azt a kalózok is jobban fogják szeretni, ami extra nyomást helyez majd a játékosokra.

A csomaggal bemutatkozik az Upwell Refineries, ami a bányászat, finomítás és feldolgozás központja lesz. Röviden: az új berendezések új lehetőségeket nyitnak meg a holdbányászatban. Mindezek mellett a UI is egy kis átalakítást kap, hogy picit megkönnyítsék minden pilóta dolgát.

 

A gyorsabb bányászat azt is jelenti majd, hogy a lelőhelyek gyorsabban fogynak ki, aminek köszönhetően a játékosok egymást fogják marni. Ebben az új kalózoknak szóló Forward Operating bázisok is segítenek majd.

A kiegészítőben lesz rengeteg interface változás, és számtalan egyensúlybeli alakítás az Alpha hajókat illetően. Jelen állás szerint október 24-én fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)