Hirdetés

EVE Online - Megvonják a gyengébb grafikai beállítást

|

Az EVE Online felhasználók még választhatnak, milyen vizuális megjelenítésben kívánják futtatni a játékot.

Hirdetés

Classic beállítás mellet a megjelenés pillanatában megálmodott grafikát élvezhetik, azonban Premium lehetőség mellett voksolva már a napjainkban elfogadott és elvárt minőségben pompázik a virtuális világ. A CCP Games fejlesztői tovább szeretnék csiszolni játékukat, ennek fényében egy szebb univerzumban gondolkodnak, azonban mindez problémásnak ígérkezik az említett Classic támogatás mellett. Elmondásuk szerint visszafogja őket munkájukban, ugyanis jelen pillanatban minden tartalmat és grafikai elemet kétféle minőségben kénytelenek elkészíteni, ez pedig hosszútávon járhatatlan útnak bizonyul. Emiatt felvetették, hogy a jövőben megválnak az alacsony grafikai beállításoktól és minden játékosuknak a 2007-ben bevezetett prémium megjelenítést kellene használnia.

eveo.jpg
 

Ezzel viszont komoly problémát okoznának azon felhasználóiknak, akik nem rendelkeznek Shader Model 3.0 kompatibilis kártyákkal. Megsegítésükre a Premium Lite beállítást kívánják bevezetni, mely csak Shader Model 2.0 hardvereket jelenlétét követeli meg, magyarán szólva egy vizuálisan lebutított változattal tudnának kalandozni. Március tizedkén biztosan megválnak a Classic beállítástól és bevezetik a Premium Lite lehetőséget. További kellemetlen hír a gyengébb rendszerek tulajdonosainak, hogy az idei Winter Expansion keretében talán elvetik a Shader Model 2.0 támogatást, ezzel mindenkit rákényszerítve a „legfrissebb" grafika használatára.

Ajánljuk figyelmetekbe a frissen bemutatott EVE Online csatornát a tv.gamestar.hu felhozatala között, valamint a témában elkövetett publikációnkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)