Hirdetés

EVE Online - Nvidia kártyákhoz csomagolva

|

Az EVE Online nem csak az izlandi játékfejlesztés büszkesége, hanem az egyik legkomplexebb MMO a történelemben.

Hirdetés

Sajátos hangulattal és egyedi játékélménnyel szolgál az EVE Online mindazoknak, akik úgy döntenek, tesznek egy próbát. Az egyik legszórakoztatóbb kapcsolódó történet, hogy a CCP fejlesztette alkotás rajtja után nem sokkal olyan események zajlottak le, amelyek szociális és közgazdasági kísérletnek is beillenének: szövetségek köttettek, háborúk zajlottak, és a gazdaság összeomlására is sor került... Hiába no, ilyenek vagyunk mi emberek.

eve-online-gstv.jpg


No de félre az anekdotákkal, koncentráljunk inkább az aktuális eseményekre. Mint ismeretes, az Atari vállalta, hogy dobozos formában hozza forgalomba az EVE Online-t kilenc kiegészítővel és 60 napos ingyenes játékkal megspékelve. A hétvégén pedig kiderült, hogy létezik egy másik megoldás is, bár ez esetben csupán 30 nap ingyen játékról beszélhetünk: az Albatron Technology által gyártott Nvidia grafikus kártyákhoz jár majd egy-egy korong, amin megtaláljuk az EVE Online kliensét és CD-kulcsát.
Ha többet szeretnétek megtudni az MMO szegmens egyik különlegességéről, zarándokoljatok el az EVE-Online.hu oldalára, ahol a hazai rajongótábor szívesen megosztja bárkivel tapasztalatait, illetve látogassátok rendszeresen a tv.gamestar.hu tematikus csatornáját.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)