Hirdetés

EVE Online patch közeleg

|

Jelenleg az izlandi fejlesztők által készített EVE Online a legnépszerűbb "űrös" MMO, s már csak kettőt kell aludni az új peccshez.

Hirdetés

Az EVE Online legújabb javítása és kiegészítése az Apocrypha 1.3 nevet viseli és a kiadó Need for Speed kezdeményezését óhajtja megvalósítani - amely legfőképp a játék futási sebességét és teljesítményét növeli.

Ezzel együtt persze más változtatások is lesznek, például az inventory kezelése is változhat, megoldják az elhíresült Jita problémát is.

Ha már a sebességről szó esett a játékosok a különbséget legfőképp a csillagbázisok (starbase) telepítésénél veszik majd észre - az eddig időnek felébe fog kerülni lehorgonyozni egy ilyen bázist (vagy felszedni a horgonyt). A "station reprocessing" - avagy a felhalmozott készletek finomítása 25-szöröre gyorsítottja lesz az eddiginek. Emellett a Tech III produkció egy része is változik, felturbózva ezt. Ezt főleg azok érzik majd meg, akik komoly időt és energiát fektettek be féreglyukak felfedezésébe.

Ahogy ez lenni szokott a változások nagy vihart kavartak a játékosok körében, a hivatalos fórumon lehet felszólalni, ha valami tetszik/nem tetszik. Addig is jó bányászatot az EVE Online játékosainak!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)