Hirdetés

EVE Online - Regény és további bővítések a láthatáron

|

EVE: The Burning Life címmel regényt kap a népszerű MMO, az elkövetkező hónapokban pedig újabb tartalmakra is számíthatunk.

Hirdetés

A milliónyi, egymástól alig megkülönböztethető fantasy MMORPG tengerében magányos szigetet képez az EVE Online. Magányos szigetet stabil háromszázezer lakóval, amiről a legtöbb MMO csak álmodna.



A politikai, gazdasági és társadalmi viszonyok szimulálására is alkalmas EVE Online novemberben a Tor Books és az Orion Books közreműködésében EVE: The Burning Life címmel regény formájában is bemutatkozik. A szerző nem más, mint a fejlesztőcsapat (CCP) vezető írója, Hjalti Daníelsson. Nála jobban senki sem ismerheti ezt az univerzumot. A 14,99 dolláros (tervezett) áron kínált EVE: The Burning Life nem az első olyan regény, amelyik a játék univerzumában játszódik. Tavaly például Tony Gonzales EVE: The Empyrean Age című írásának örülhettek a rajongók.



Az év végére tervezett nagyobb kiegészítő, a Winter Expansion (a részletekről csak később számolnak be) mellett készül az Apocrypha 1.5-ként is ismert tartalmi frissítés. Az augusztus közepén érkező content update elvileg egyszerűbbé és olcsóbbá teszi az űrhajók fejlesztését. Ezen kívül egy rakás, magasabb (4.) szintű küldetéssorozattal is szolgálnak majd, amelyek mind egy-egy faj köré csoportosulnak. Morális döntések, intrika, becsület, és további, hasonlóan jól hangzó kifejezések röpködnek a sajtóközleményben. Szintén az újítások között üdvözölhetjük a speciális raktereket, amelyek nagyobb mennyiségű üzemanyag, lőszer, stb. tárolását teszik lehetővé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)