Hirdetés

EVE Online - társasjátékkal jön a 10 éves gyűjtői kiadás

|

Bizony, már lassan tíz éve töretlen napjaink egyik legnépszerűbb MMO-jának sikere, amit a fejlesztők egy tartalmas gyűjtői kiadással szeretnének megünnepelni.

Hirdetés

Tíz év hosszú idő. 2003. május hatodikán nyitotta meg kapuit az EVE Online világa az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság lakói számára, pár héttel később, május 23-án pedig Európában is megindult a hódító hadjárat.

A CCP egy olyan gyűjtői kiadást jelentett be, amit még én is megvennék, pedig az EVE Online-nal közös történetünket egy post-iten össze lehetne foglalni. A Second Decade Collector's Editionbe ahelyett, hogy holmi szokványos tárgyakat (művészeti könyv, kulcstartó, csonkolt női test) pakoltak volna, egy Rifterről mintázott USB hubot, egy zenei CD-t, az Into the Second Decade nevű könyv egy példányát, valamint több, az EVE Online-ban és a DUST 514-ben ruhákra, skinekre és egyedi űrhajókra, fegyverekre beváltható kódot találhatunk a dobozban. Az egyik ilyen kód a Mistery Code nevet viseli, és az elkövetkezendő évtized során megjelenő tartalmak közül oldja fel valamelyiket. Ez mondjuk egy izgalmas kezdeményezés.

A legérdekesebb és legcsábítóbb viszont a Hættuspil nevű társasjáték, amit a CCP a kilencvenes években jelentetett meg, hogy finanszírozni tudja az EVE fejlesztését. A Hættuspil már csak azért is különleges, mert kizárólag Izlandon, izlandi nyelven jelent meg, így mindezidáig ha valaki játszani akart vele, meg kellett tanulnia izlandiul (ami egyébként nem hátrány, új nyelveket ismerni mindig hasznos - a dobókocka például izlandiul teningar, a sör pedig bjór). A csomag nem lesz olcsó: ajánlott fogyasztói ára 149,99 dollár, de elnézve a tartalmat ez nem is olyan meglepő, és az igazi EVE fanatikusok már akkor előrendelték, mikor az első képet meglátták. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)