Hirdetés

EVE Online - ingyen van a Starter Pack, kapjátok fel, amíg lehet

|

Ha nem üres kézzel szeretnéd indítani karriered, akkor gyorsan húzd be a kezdő csomagot. Csak egy napod van rá.

Hirdetés

Ha hozzám hasonlóan régóta vártad az alkalmat, hogy fejest ugorj az EVE Online univerzumába, akkor ne habozz tovább. A Steamen holnapig, azaz április 12-ig ingyenes a játék Starter Packja, ami nem kis segítség egy kezdő pilótának.

Hirdetés

A Starter Pack 7 napnyi prémium előfizetést tartalmaz, annak minden előnyével, valamint 250 000 skill pontot, egy Celebral Acceleratort (sebzés és skill tuning), kezdőhajó skineket, és egy Blood Raider ruhát. Nem a világ legizgalmasabb csomagja, de arra bőven elég, hogy elindulhassunk a nagyság felé vezető úton, és egyébként sincs értelme ingyen cucc miatt panaszkodni.

A Starter Packkot itt tudjátok begyűjteni, de először hozzá kell adnotok az EVE Online-t a fiókotokhoz. Ez mondjuk szintén nem egy bonyolult feladat, mivel a játék alapverziója ingyenesen elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)