Hirdetés

EVE Online - ingyenes jóságokat kapunk a játék 16. születésnapja alkalmából

|

Már nagyon régóta a piacon van a CCP Games alkotása. Közeleg az újabb évforduló, így érkeznek az ajándékok is.

Hirdetés

Akár hiszitek, akár nem, az EVE Online legelső verziója 2003. május 6-án jelent meg, és a fejlesztők azóta is szorgosan szállítják az újdonságokat. Most némi meglepetéssel is készültek a játékosok számára.

Hirdetés

A 16. évforduló alkalmából úgy döntött a CCP Games, hogy május 2. és 20. között jó pár ajándékkal kedveskedik a rajongóknak. Ez idő alatt az Alpha és Omega szintű kapitányok minden nap felmarkolhatnak valami játékbeli cuccot, és ehhez mindössze csak be kell lépniük a játékba. Az EVE Online korához igazodva stílusosan 16 ajándékot zsebelhetünk be, ráadásul az Omega státuszú játékosok másfajta jutalmakat is kapnak, miközben még az Alpháknak járó jóságokat is megszerezhetik.

Ti mikor játszottatok először az EVE Online-nal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)