Hirdetés

EVE Online - Virtuális bankrablás, valódi számlák

|

Hatalmas bankrablás történt az EVE Online világában, a háttérben pedig való életbeli problémák álltak.

Hirdetés

Sokszor van, hogy a gonosztevőket szimpatikusabban tartjuk, mint a rend szigorú őreit. Bonnie és Clyde, Butch Cassidy, és a Sundance Kölyök mind ilyen rosszfiúk, akik valami miatt a szívünkhöz nőttek. Az EVE Online is kineveli a saját bűnözőit, de vajon ők is szeretetre méltóak?

Az eset hatalmas port vert fel EVE Online berkekben. A játék legnagyobb bankját rabolta ki, az egyik virtuális alkalmazott. A gazdaság romokban, a betétesek sírnak, az elkövetőt kitiltják. No, nem azért, mert kirabolta a bankot. Az "legális" az EVE világában. A kitiltás azért járt, mert a rabolt pénzt, eladta valami farmoló cégnek. Hogy mekkora biznisz is valójában ez az kiderül a Reuters riportjából. AZ elkövető a pénzt a kórházi számlák kifizetésére használta, valamint leelőlegezett belőle egy új házat. Mint az újságnak elmondta: "Egyáltalán nem vagyok büszke arra amit tettem, de ha újra ebbe a helyzetbe kerülnék, megint megtenném." Egy házért lehet, hogy én is lenyúlnám a guildbankot. Ti nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)