Hirdetés

EVE: Valkyrie - nem lesznek határok a platformok között

|

A virtuális valóságban játszható űrhajós móka szinte minden VR eszközre elérhető lesz, és eszköztől független tudunk majd játszani egymással.

Hirdetés

Az EVE Online univerzumában játszódó űrszimulátort még Oculus Rift-re jelentették be, amin ki is lehet már próbálni a korai hozzáférésű verziót. Már fejlesztik a HTC Vive-os verzióját is, és a jövőben megjelenő PlayStation VR-ra is elérhető lesz.

Jó hír, hogy mindegy, melyik VR eszközzel játsszuk az EVE: Valkyrie-t, barátainkkal együtt tudunk majd suhanni az űr végtelenjében, akkor is, ha rajtuk a másik cég VR szemüvege fityeg. A többjátékos, Carrier Assault című módban mérhetik majd össze erejüket, amiben az ellenség anyahajójának pajzsát kell hatástalanítani, kilőni annak védelmi tornyait, majd fő reaktorát felrobbantani.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)