Hirdetés

EVE: Valkyrie - elképesztő trailer érkezett

|

Befutott egy olyan EVE:Valkyrie trailer, amitől garantáltan mi is a pilótafülkében érezhetjük magunkat.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a CCP Games következő EVE játéka elképesztően néz ki, az Unreal 4 engine tisztességesen teszi a dolgát. Az Oculus Rift képességeit teljesen kiaknázó űrlövöldéhez most egy olyan trailer érkezett, amitől szinte biztos, hogy bárkinek tátva marad a szája, ha megnézi. 

A videó az íroszági Fanfesten került bemutatásra, a közönség pedig teljesen el volt mosva a látványtól. A trailer különlegessége, hogy ezt bizony egy VR headsettel vették fel, amitől teljesen úgy érezhetjük, mintha mi magunk csücsülnénk a pilótafülke ülésében. A játékos szemei gyakorlatilag kameraként funkcionáltak, ráadásul külön odafigyelt arra, hogy mindig a megfelelő irányba fordítsa a fejét. Az eredmény több, mint lenyűgöző. 

Bár azt kijelentették, hogy a demóban látható események jelentős része scriptelt, a mesterséges intelligencia viszont nem, így pedig máris sokkal jobbnak néz ki a 3 és fél perces bemutató. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)