Hirdetés

EVE: Valkyrie - új videón a gyönyörű VR űrszimulátor

|

A CCP Games kiadott egy új játékmenet videót VR-exkluzív játékához, az EVE: Valkyrie-hez.

Hirdetés

Már jó ideje készül az EVE univerzumban játszódó szimulátor, az EVE: Valkyrie. Relatíve közel vagyunk az Oculus Rift-es megjelenéshez, de ehhez később PlayStation VR-hoz és HTC Vive-hoz is kiadják.

Az űrben száguldozni és lövöldözni hatalmas élmény lesz majd, de először meg kell várnunk a VR kiegészítők megjelenését. Ezek nem lesznek olcsóak, ráadásul valószínűleg nagyon erős gépekre is szükségünk lesz majd a programok futtatásához. Ettől függetlenül, amit a lenti játékmenet anyagban láttunk, bőven megéri majd a gépfejlesztést.

A fenti anyag a program alfa verziójából származik, így a megjelenésig még sok minden változhat. Reméljük ennél csak jobb lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)