Hirdetés

Évek óta készülhet egy Call of Duty szerepjáték, és hamarosan talán meg is jelenik

|

Valaki, valamiért azt gondolta, a Call of Duty jó szerepjáték-alapanyag lesz - nemsokára meglátjuk, igaza volt-e.

Hirdetés

Ha valaki azt mondaná, hogy egy stratégiai műfajú spin-offal bővítené a Call of Duty franchise-t, még örülnénk is a bejelentésnek - ritkán kapunk RTS-t, akkor is inkább sci-fi vagy második világháborús témában, érdekes lenne egy modern környezetben játszódó, földhözragadt játék.

Egy szivárogtató, Ralph Valve szerint azonban az Infinity Ward és az Activision nem ezzel, hanem egy Call of Duty RPG-vel lep majd meg minket 2023 első negyedévében.

Hirdetés

A Project Nexus kódnevet viselő projekthez állítólag szinte minden Activision-tulajdonú stúdió hozzátett valamit az elmúlt nagyjából négy-öt évben. Nem önálló játékként fogják kiadni, hanem a Call of Duty: Modern Warfare 2-t bővítik vele a megjelenés után, és annak egyjátékos kampányát fogja folytatni, nyílt világban, questekkel, PvE és PvP eseményekkel. Ihletet az Escape from Tarkovból merítettek hozzá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre pre-alfa állapotban van, és amikor kiadják, akkor is csak béta lesz még. A megjelenés ideje attól függően változhat, milyen sikert arat az október 28-án startoló Modern Warfare 2, és a még idén debütáló Warzone 2.

A leleplezést augusztusra várhatjuk, akkortájt, amikor elindul az MW2 nyílt bétája. Ralph Valve korábban is szellőztetett később igaznak bizonyuló információkat, de azért nem vehetjük ténynek, amit állít. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)