Hirdetés

Évekig frissül, kiegészítőt is kap majd a Diablo IV

|

A Blizzard hosszútávra tervez a Diablo IV-gyel, és a történet sem ér véget a játék befejezése után.

Hirdetés

Sokáig fogalmunk sem volt, mikor érkezhet a Blizzard két, már bejelentett játéka, de a tegnapi Xbox & Bethesda Showcase-t követően szerencsére már többet tudunk: az Overwatch 2 október 4-én jelenik meg (és ingyenes lesz), a Diablo IV pedig 2023-ra várható, és már ennek az infónak is örülünk.

Egyúttal a játékmenetet demonstráló videóban elárulták, hogy eleve rengeteg tartalommal készülnek, a történet befejezése még csak kezdet vége lesz, az endgame is tartogat izgalmakat.

Hirdetés

És aki úgy érzi, már mindent látott, azt a Blizzard folyamatosan új tartalmakkal igyekszik majd visszarángatni. Rod Ferguson, a franchise-ért felelős vezető elmondta, éveken át érkeznek még a frissítések, melyek részben fizetős skineket hoznak, de teljes értékű, történetközpontú kiegészítőkre ugyancsak számíthatunk. További részleteket később tudhatunk majd meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Diablo 3-at ugyancsak szépen, ütemesen frissítették, ehhez két kiegészítő jelent meg: a Reaper of Souls 2014-ben, majd a Rise of the Necromancer 2017-ben, 5 évvel az alapjáték debütálása után. Reméljük, a Diablo IV kiegészítőivel új karakterkasztok is érkeznek - joggal éreznek hiányt a játékosok, miután kiderült, az öt kezdő kaszt közül a Necromancer az utolsó.

Címkék: #diablo iv #blizzard
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)