Hirdetés

Everest

|

Íme egy B kategóriás játék. A Zono fejlesztése alatt álló Everest egy szimulációs progi, melyben a világ legmagasabb 7 csúcsát mászhatjuk meg. Négy főből álló csapatot irányíthatunk, mely tagjai különböző adottságokkal rendelkezhetnek. Olyan "kellékeket" használhatunk segítség gyanánt, mint kötél, oxigén, kaja, meg egyéb technikai felszerelések. Ezen felül akadályozó tényezőnek számíthat a köd, a lavina, stb... A maga nemében egyedülálló programot köszönthetünk az Everest személyében - a fenti linken megcsodálhattok néhány képséget is. Nem tudom, de olyan kis aranyos :) Talán mert annyira... inkább nézzétek meg :D

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)