Hirdetés

EverQuest - újdonságokkal ünnepeljük a 20. évfordulót

|

Új területre és izgalmas eventekre számíthatnak azok, akik még kitartanak az EverQuest MMO mellett.

Hirdetés

Decemberben már az EverQuest 25. kiegészítőjét kaptuk meg a The Burning Lands-szel, de ami még ennél is elképesztőbb, hogy a free-to-play MMORPG márciusban a huszadik évfordulóját ünnepli majd. 

Hirdetés

A játék vezető producere, Holly Longdale a közösségnek címzett levelében jelentette be a nagy szülinapozást, és hogy ennek örömére milyen tartalmakra számíthatunk. Kapunk egy új területet, raideket és egy vadonatúj sztoriszálat is, természetesen mindet ingyen. A Daybreak Games emellett március 16-án tervezi két új szerver elindítását is, amely visszarepíti majd a hardcore felhasználókat az MMORPG 1999-es állapotába. Lesz rajongói esemény is, várhatóan a nyáron, erről márciusban osztanak meg további információt a fejlesztők. 

Ha szeretnétek ti is kipróbálni ezt a klasszikust, akkor nincs más dolgotok, mint a letöltés gombjára könyökölni és márciusban együtt ünnepelni a többiekkel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)