Hirdetés

EverQuest II - kacsameséket akarunk!

|

A több mint tíz éves Everquest II még mindig tud újat mutatni, ugyanis limitált ideig elérhetővé váltak a kacsahátasok.

Hirdetés

Kora ellenére az EverQuest II még mindig rengeteg játékosnak nyújt kiváló szórakozást és a Sony Online Entertainmentet váltó Daybreak Games nem hagyja abba az MMORPG támogatását. A minap kiadott egy új tartalmat a játékhoz: a kacsahátasokat.  

Jó pár MMO-ban megfordultunk már, de récéken még nem volt szerencsénk utazni, így a Daybreak frissítése hiánypótló a maga nemében. A fejlesztők az EverQuest II fórumán az állatvédőket megszégyenítő szenvedéllyel írtak róla még februárban, hogy a kacsák milyen fenséges teremtmények, mennyire királyul néznek ki és milyen sokfajta van belőlük. Ez sokat elárul az alábbi videó születéséről is:

A repülő veszedelmek már megvásárolhatóak a játékban, de csak korlátozott ideig, május 19-ig van rá lehetőség. A The Quacken nevű vadkacsa mount jelenleg 1950 Station Cashbe, vagyis körülbelül 20 dollárba (~5400 forintba) kerül. Duck Tales, whoo-hoo!

(Bocs, ezt a videót én nem bírtam nem ide tenni, de hát elhangzott a Kacsamesék - HP)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)