Hirdetés

EverQuest II hangminták

|

Következő hírünket a GameGossip.com szállította. Nos, készül ugyebár valami EverQuest nevezetű MMORPG második része, ami sokak szerint újradefiniálja az MMO mozaikszó értelmét. Természetesen egy sikerjátékokhoz elengedhetetlenek a jó hangok, és a Sony Online Entertainment-nek tellik is ilyesmire. Szinkronszínészeknek nem kisebb neveket kértek fel, mint Christopher Lee (Star Wars Episode II, Lord Of The Rings), és Heather Graham (Boogie Nights, Austin Powers: The Spy Who Shagged Me). Természetesen a két illető két eltérő személyiséggel rendelkezik (meg hanggal, ofkóz), így két, teljesen különböző karaktert fognak "megszólaltatni". Christopher hangját Lucan D’Lere, az ördögi Freeport ezeréves ura szövegelése közben fogjuk felismerni, míg Heather Antonia Bayle királynő szerepében fog beszélni. Aki esetleg további részletekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, lapozza fel az aktuális GameStar magazint, ugyanis olvashattok benne egy exkluzív bétatesztet Gyu tollából!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)