Hirdetés

EverQuest Next - ezt sem fejezik már be

|

Egy újabb ígéretes projekt végezte a kukában. Ezúttal az újgenerációs MMO csodát kaszálták el.

Hirdetés

Az EverQuest Next kapcsán legutóbb annyit hallottunk, hogy készül, és 2016-ban már ki is próbálhatjuk végre. Itt a 2016 és nemhogy nem fogjuk idén sem kipróbálni, de valószínűleg már jövőre sem. A Daybreak Studios a hivatalos oldalon bejelentette a projekt kukázását.

A fejlesztők egy meglehetősen hosszú posztban írták le, hogy ők egy szebb jövőt álmodtak az EverQuest szériának, és ezért nagyon nagy célokat tűztek ki maguk elé. A srácok megakarták váltani a műfajt, de akárhogy is nézték a Nextet, sajnos nem jött össze az, amit annak idején megálmodtak. A játék nem tudta volna hozni azt a szintet, amit a fejlesztők (és a keményvonalas rajongók) elvártak, így pedig nem tartották érdemesnek a projektet a folytatásra.

A srácok most elsődlegesen arra összpontosítanak majd, hogy a Landmark (ami már 2013 óta bétában van) elindulhasson, illetve, hogy valamilyen szinten modernizálják, és még több tartalommal töltsék fel az EverQuest első és második részeit.

A hét elején a Fables Legends, most pedig az EverQuest Next került a kukába. Két olyan játék, amit én (és még sokan közülünk) nagyon szívesen játszottam volna. Kár érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)