Hirdetés

Februárban leáll az EverQuest Next Landmark

|

Miután a Next a kukában végezte, csak idő kérdése volt, hogy ez a bejelentés is befusson.

Hirdetés

A Daybreak Game Company (korábban Sony Online Entertainment) hatalmasat vállalt, amikor kihirdette, hogy újraértelmezi az MMORPG műfajt. Az EverQuest Next már sosem készül el, de ami működött, annak is vége lesz hamarosan.

Az EverQuest Next Landmarkkal gyakorlatilag a játék egyik funkcióját, az építkezést és átalakítást emelték ki, amivel el lehetett szórakozni a Nextre vára.

Amikor tavaly a Daybreak bejelentette, hogy kukába került a Next, azt nyilatkozták, hogy a Landmarkot folytatni fogják, és dolgoznak még rajta, de úgy néz ki, hogy ez sem tartott sokáig.

Ma bejelentették a fejlesztők, hogy február 21-én bezárják a Landmark szervereit, addig pedig már nem lehet megvenni a játékot. Ezzel teljességgel lezárják az EverQuest Next történetét.

Tragikus vége lett a műfajmegváltó MMO-nak, de reméljük, hogy ez nem töri le a többi csapat lelkesedését, és valaki előáll valami igazi újdonsággal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)