Hirdetés

EverQuest Next Landmark - így építs profi módon (videó)

|

Az EverQuest Nextet megelőző Landmark heteken belül jöhet, a legfrissebb fejlesztői videóban megtekinthetjük, hogyan kell fejlettebb eszközöket használva építeni.

Hirdetés

A Landmark még nincs kész, nem is lesz teljes egy darabig, de a Sony Online Entertainment szeretné, hogy a játékosok minél előbb elkezdhessék építeni a világot.

Várhatóan január végéig elérhetővé válik az EverQuest Next Landmark alpha, amit először csak azok próbálhatnak ki, akik feliratkoztak már a SOE honlapján. A Landmark nem egy hagyományos tervezőprogram lesz, mivel ennek funkcióit valószínűleg egy az egyben beépítik a teljes játékba. A karakterünket irányítva húzhatjuk fel az objektumokat, amiket, ahogy azt az alábbi videóban is láthatjátok, például rendkívül egyszerűen duplikálhatunk. A karakter egyébként csak szerintünk hasonlít Lara Croftra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)