Hirdetés

EverQuest Next Landmark - elindult az alfateszt

|

Egyelőre csak egy szűk csoport játszhat az EverQuest Next szeletének alfájával, de akár te is csatlakozhatsz hozzájuk, és még várnod sem kell.

Hirdetés

Miután egy héttel ezelőtt megtudtuk az EverQuest Next Landmark gépigényét, várható volt hogy mostanában veszi kezdetét az alfateszt is.

Az éjszaka folyamán megnyíltak a játék kapui azoknak, akik az Explorer vagy a Trailblazer szintű Founder's Packet vették meg. Bár a csomag tartalma várhatóan csak valamikor február végétől lesz az övék, játszani azért már elkezdhetnek, hogy javaslataikkal, észrevételeikkel segítsék a fejlesztést. „Soha nem engedtünk még ilyen korán betekintést egy játékunkba” - mondta Dave Georgeson, az EverQuest franchise fejlesztési igazgatója. „A játékosoknak lehetőséget adunk arra, hogy sokkal többre legyen lehetőségük, mint a bugok keresése. Most először a játékosaink a fejlesztőcsapat részévé válhatnak. Jelentős beleszólásuk van a végleges játék alakulásába.”

Az EverQuest Next Landmarkban egyelőre az építkezés a lényeg, a most elkészült épületeket, építményeket a végleges játékban ugyanúgy elhelyezhetjük majd.

Ki az, aki már befizetett rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)