Hirdetés

EverQuest Next Landmark - így épül egy vár

|

Valamikor jövő év elején indul az EverQuest Next Landmark bétája, amit kivétel nélkül mindenkinek ki kell próbálnia. Az alábbi videóban láthatjátok, miért.

Hirdetés

A Sony Online Entertainment pár nappal ezelőtt lebonyolított egy Twitch közvetítést, melynek keretében bemutatták, hogyan lehet felépíteni egy várat az EverQuest Next Landmarkban.

Nemrég megismerhettük az alapítói csomagokat, melyek közül az első valamikor februárban válik elérhetővé. Bár a SOE még nem jelentette be, hogy mikor startol az EverQuest Next Landmark bétája, a Founder's Packek azért súgnak egy picit. Jelentkezni már lehet, és amíg az egyedi kulcsot várjuk, a fejlesztők igyekeznek felcsigázni minket olyan videókkal, mint az alábbi, 53 perces livestream felvétele. Dave Georgeson, a fejlesztési igazgató, Colett Murphy, a közösségi menedzser és Terry Michaels, a vezető producer beszélgetnek egy kicsit az alapítói  csomagokról, az építéshez használható eszközökről, miközben Eric Smith társproducer felépít egy igen csinos kastélyt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)