Hirdetés

EverQuest Next Landmark - indulhat a béta

|

Aki szeretne maradandó nyomot hagyni az Everquest Next világában, az máris jelentkezhet a Landmark bétájára a Sony Online Entertainment rendszerében.

Hirdetés

Az Everquest sorozat meglehetősen nagy múltra tekint vissza, de a korábbi epizódjai felett már kicsit eljárt az idő. A Sony azonban nem is olyan rég jelentette be, hogy milyen egyedi módon szeretne új életet lehelni a játék világába. Az Everquest Next Landmark ugyanis nem más, mint egy lehetőség arra, hogy a játékosok készítsenek tartalmakat a később érkező játékhoz.

Akik már megjelenés előtt szeretnék létrehozni a következő generáció Eiffel-tornyát vagy a kínai nagy falat, azoknak a Sony a játék weboldalán meg is osztotta azokat a linkeket, ahol jelentkezhetnek, egy kis közérdekű közlemény kíséretében:

„Az EverQuest Next Landmark egy teljesen új megközelítése az MMO játékok tervezésének és fejlesztésének, és mivel a Player Studio program a Landmark egyik alappillére, a Sony Online Entertainment fog felelni az EQNL-ért és a Player Studióért minden régióban."

A fenti idézetből kiemelnénk még, hogy a játékhoz vezető úton már nem kell a Proseibensat.1-be botlanunk, mindent közvetlenül a SOE felügyel. lAz EverQuest Next Landmark béta regisztrációhoz erre tessék kattintani, azonban akik az Everquest Next játékot szeretnék lehetőleg idő előtt kipróbálni, azok ebbe az irányba szörfözzenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)