Hirdetés

EverQuest Next Landmark - január végén jöhet az alpha

|

Kíváncsian várjuk az újgenerációs MMO objektumtervezőjének megjelenését, és ha minden jól megy, alig egy hónap múlva már kísérletezgethetünk is.

Hirdetés

A Sony Online Entertainment által fejlesztett EverQuest Next, illetve az azt megelőzően megjelenő EverQuest Next Landmark egyaránt felcsigázta érdeklődésünket, és várjuk, hogy hogyan válik be a teljesen rombolható MMO ötlete.

Az EverQuest Next Landmarkkal már jó előre megtervezhetünk épületeket, játékbeli tereptárgyakat, és eladhatjuk azokat a közösségben játékbeli pénzért, vagy a Player Studión keresztül valódi pénzért. Ha valaki a mi épületünket módosítja és azt úgy adja tovább, mi is részesülünk a bevételből. Ki van ez találva.

John Smedley, a SOE elnöke Twitteren ejtette el, hogy az EQNL alfája már január második felében elstartolhat.

Ez nagyjából egyezik a korábbi bejelentésekkel, az alapítói csomagok közül kettő kapott végleges dátumot, a leghamarabb érkezővel kapcsolatban viszont csak annyit mondtak, hogy „február vége előtt” jön. Addig még jöhetne anyag, mert eddig nem sokat láttunk a játékból, leszámítva persze az igen hosszú livestream felvételét. De akarunk még!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)