Hirdetés

EverQuest Next Landmark - kiderült az üzleti terv

|

A Sony megosztotta a közösséggel, hogy miként is képzelik el az EverQuest Next Landmark fejlődését.

Hirdetés

Sokan már most is próbálgatják az EverQuest Next világépítős részét az alfatesztek keretében, a Sony pedig most egy újabb lépést tett a közösség bevonását illetően: a játék fórumán közzétették a játék jelenlegi üzleti tervét, hogy kikérhessék a játékosok véleményét mielőtt belevágnának a megvalósításba.

Dave Georgeson vállalta magára a nemes feladatot, hogy a SOE fórumán végigvezesse az általuk elképzelt üzleti terv lépésein a játék közösségét. Kiemelte, hogy a játék mindvégig ingyenes játszható lesz és azt is megjegyezte, hogy akik a fizetős tartalmak miatt aggódnak, ne tegyék: tapasztalataik szerint nincsenek olyan sokan a fizetős játékosok, és nem befolyásolják az ingyenesen játszó tagok játékélményét.

Georgeson öt fázisra bontotta le a zárt bétatesztek vége előtti időszakot. Jelenleg a játék az első fázisban tart, ahol még a játékosok egy nagyon kis közössége befolyásolhatja a játék irányát. Csak a második és a harmadik fázisokban kezdődik meg a pénzes játékelemek megjelenése, amely főleg különböző erőforrásokat és ruhákat foglal magába.

Az első érdekesség a negyedik fázisban (a zárt béta elején) jön, amikor elindítják az úgy nevezett Player Stúdiót. Ekkor ugyanis már a játékosok is beküldhetik az általuk készített template-eket amiket más játékosok megvásárolhatnak. A zárt tesztelés végén még egy utolsó adag tárgyat és feature-t adnak a játékhoz, olyasmiket mint a pet-ek, zenék, névváltoztatási lehetőség.

Jelenleg még csak néhány szerencsés kiválasztott próbálgathatja a játék alfáját, maga az EverQuest Next pedig legkorábban 2015-re várható.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)