Hirdetés

Everquest Landmark - végre harcolhatunk

|

Több, az MMO-kban kulcsfontosságú funkció kerül be a Landmarkba a következő frissítéssel.

Hirdetés

Szépen, csendben épül-szépül az Everquest Next, illetve a hozzá nagyon szorosan kapcsolódó Landmark, amivel folyamatosan játszhatnak, akik Early Accessben megvették a játékot. Az építgetés mellett viszont nem sokára elkezdhetünk harcolni is. A múlt héten Las Vegasban tartott SOE Live kapcsán ismertették a fejlesztők a következő patch tartalmát.

A Landmark fejlesztése annyira korai szakaszában van, hogy az augusztus 27-én élesített frissítésben kerülnek majd be a harchoz alapvető tulajdonságok és funkciók, mint az életerő, az energia, és a halál, akár környezeti okokból is. Emellett megjelennek a harchoz elengedhetetlen tárgyak, a fegyverek és a páncéldarabok is.


Fegyverekből eleinte háromféle lesz: kardok (pajzzsal), íjak és varázsbotok, mindegyik két-két használható képességgel. Ezeket majd készíthetjük és találhatjuk is, tulajdonságaikban pedig lesz bőven eltérés, ám a készítők szerint nem lesz egyértelműen legerősebb fegyver, inkább másféle stílushoz használható tárgyak.


A páncélokat illetően annyit tudtunk meg, hogy mindenféle stílusú öltözékek lesznek majd, eleinte fantasy és sci-fi témába illő darabokkal találkozhatunk majd. És bár lesznek szörnyek is, az AI kezdeti bukdácsolását ellensúlyozandó, bekerül 27-én a PVP lehetősége is a játékba.


Ehhez szerencsére mindkét fél beleegyezésére szükség lesz, így attól nem kell félnünk, hogy békés építkezés közben valaki csak úgy levágja karakterünket. Lesznek továbbá új, a térkép szerkesztésére használható elemek, például amikkel meghatározhatjuk az adott helyen folyó PVP-meccsek szabályait és céljait, de megjelennek a mozgó platformok, taposóaknák, és teleportok is.

Ti várjátok az Everquest Nextet és a Landmarkot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)