Hirdetés

EverQuest Next - gőzerővel fejlesztik, de idén már nem sok esély van rá

|

A Daybreak Game Studios MMO-jának fejlesztése újabb lendületet vett, de még mindig nem érdemes fél lábon várni a megjelenést. Az átalakulással akár új platformok is képbe kerülhetnek.

Hirdetés

Az egykori Sony Online Entertainment grandiózus MMO-ja, az EverQuest Next már hosszú évek óta készül, a fejlesztés azonban eddig nem haladt túl dinamikusan. A csapat elsősorban a Landmark néven futó projekttel volt elfoglalva, most azonban úgy döntöttek, hogy a jövőben az EverQuest Next élvez nagyobb prioritást.

A játék vezető producere, Terry Michaels egy hétvégi interjúban mondta el, hogy az elsősorban tartalomkészítésre szánt Landmark most egy kicsit háttérbe szorul, ez azonban nem azt jelenti, hogy teljesen megfeledkeznének róla. Folyamatosan érkeznek majd a frissítések, csak nem olyan rendszerességgel, mint az elmúlt év során.

 

Bár a fejlesztők nagy része mostantól az EverQuest Nexten dolgozik, ez nem jelenti azt, hogy a jelenleg béta fázisban toporgó játék még az idén hivatalosan is megjelenne. Most, hogy a fejlesztőcsapat kikerült a Sony égisze alól, elképzelhető, hogy nemcsak a PS4-et tekintik majd potenciális platformnak, hanem akár egy Xbox One-os porttal is meglephetnek minket. 

Ti várjátok már az EverQuest Next megjelenését, vagy van elég MMO, ami most leköt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)