Hirdetés

EverQuest Next jövőre, a Planetside 2 pedig még idén érkezik PlayStation 4-re

|

John Smedley végre megerősítette, hogy az új EverQuest PS4-en is játszható lesz, ezen felül még egy kis PlanetSide 2 infóval is megdobott minket.

Hirdetés

Hatalmas méreteket ölt a Sony Online Entertainment főhadiszállásán található erőforrások átszervezése, és nem véletlenül: miközben mindenki az utolsó meghitt perceit tölti a kedvenc MMO játékaival, a Sony már készül lecsapni az EverQuest Next nevű csodájával, ami a klasszikus online szerepjáték legújabb generációját képviseli.

Korábban ugyan úgy nyilatkoztak, hogy nem ellenzik a játék PS4-en való megjelentetését, most a SOE munkatársa egy Reddit kérdezz-felelek keretében erősítette meg a játékot, habár ennél sokkal többet nem mondott. Kivéve azt, hogy legkorábban jövőre várható az indulás.

Persze, hogy ne tűnjön ennyire homályosnak a Sony jövőképe az MMO felhozatalát illetően, Smedley azt is elárulta, hogy a Planetside 2 még valamikor 2014 első felében fog megérkezni a PlayStation 4-re. Ez egyfajta bocsánatkérésként is felfogható a cég részéről, ugyanis Smedley arról is beszélt, hogy szeretné korrigálni a játék Macintosh portoláskor elkövetett hibákat.

Mindemellett, hogy tényleg nekiinduljon az MMO-szekér, azt is szeretnék megoldani, hogy a játékosok a PayPal és Steam Wallet rendszereken keresztül is tudjanak fizetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)