Hirdetés

Everspace 2 - már pörög a Kickstarter-kampány

|

Az Everspace 2 fejlesztői nyílt világot, RPG-s fejlődést, és végtelenségig elhúzható űrhajószerelgetést ígérnek.

Hirdetés

Elindult az Everspace 2 Kickstarter kampánya, mely során a fejlesztők 493 048 dollárt szeretnének összegyűjteni a játék fejlesztéséhez. A cél elérésére még van 32 nap, így a projekt hamar sikeres lehet.

Hirdetés

Az Everspace egy űrben játszódó roguelike akciójáték volt, és bár az Everspace 2 ugyanezt a nyomvonalat szeretné követni, a folytatás már sokkal nagyobb volumenű lesz. Kezdésnek kapunk egy bejárható nyílt világot, amit a saját magunk által alakítgatott hajónkkal fedezhetünk fel. A játékosok kasztok szerint választhatnak majd gépeket, azokat pedig RPG-s rendszerekhez hasonlóan fejleszthetik tovább a végtelenségig.

A pörgős harcrendszer itt is meglesz, de Rockfish szeretné, ha igazi űrszimulátorban éreznénk magunkat a játékmenet többi részét illetően. Ha sikerül összehozni, akkor egy izgalmas kis kaland elé nézhetünk majd. A pontos platformlista egyelőre ismeretlen, de a PC mellett konzolokra is tervezik majd kiadni a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)