Hirdetés

Everspace - két hatalmas frissítés is érkezett

|

Az Everspace még ugyan Early Access verzióban működik, de a fejlesztők továbbra is gőzerővel dolgoznak az űrlövöldén.

Hirdetés

Az Unreal Engine 4-es rougelike Everspace egyre inkább közelít a végleges kiadáshoz. A német Rockfish Games játékához két nagyobb frissítés is érkezik még ezen a héten.

Az Everspace update előbb Steamre és GOG-ra fut be, de Xbox One-on és a Windows Store-ban is számíthattok rá. Támogatni fogja az Xbox Play Anywhere program, így elég egyszer megvenni, és több platformon is lehet majd játszani - sőt, még a mentéseket is át tudjátok pakolni.

Az űrlövölde középpontjában természetesen a monumentális űrhajók állnak, az érkező frissítések legfontosabb darabja ennek megfelelően a Colonial Gunship lesz, ahogy egy igazi repülő erődöt bocsájtanak a renelkezésünkre. Mellette jön még a Colonial Scout is (ami szintén egy új hajót ad nekünk), illetve elérhetővé válik az Easy mód is.

Kapunk továbbá Trading és Diplomacy pilot perkeket is - előbbi a cseregazdaságban ad előnyt, utóbbi pedig a politikai skilleket növeli. A teljesség igénye nélkül a frissítésekkel még több bolygótípus, építmény, ellenség, valamint az első, a játék támogatói által írt log book is bekerül az Everspace-be.

Nektek hogy tetszik eddig az Everspace?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)