Hirdetés

GameStar Évértékelő 2014: ahogy Dudu látta

|

Ma olyasvalaki emlékszik vissza elérzékenyülve az idei évére, aki csakis pozitív dolgokat tud mondani. Mert még nem árultuk el neki, hogy örökbe fogadták.

Hirdetés

Fogadjátok szeretettel azt a valakit, aki annak idején átadta a DVD-szerkesztést, majd visszavette, és ez végül a korong halálát okozta, bár erről Dudu pont nem tehet, de mégiscsak ott volt, amikor mindezek történtek. Jöjjön hát az ember, aki egy sima asztallapon is tud gépelni, és végre megszerezte élete első komoly(nak nevezhető) főállását, és ezzel már csajozni is tudott. Hajrá Dudu!

- Mi volt a legjobb 2014-es élményed? (nem játék téren)
Szerencsére több ilyet is említhetek, igyekszem röviden és tömören, hogy ne legyen (túl) unalmas: végeztem az egyetemen, megszereztem egy nyelvvizsgát, találtam egy remek főállást, elköltöztem otthonról, és rám lelt a szerelem. Szóval elég jó évet zárok most, talán az eddigi legjobbat.

- Mi volt a legrosszabb (legkellemetlenebb) 2014-es élményed? (nem játék téren)
A szakdolgozatomra két egyest kaptam... Ami nem lett volna baj, hiszen ha szar valami, akkor az szar, akárhonnan nézzük, de ugyanerre a munkámra kaptam egy ötöst is, plusz én sem éreztem annyira vállalhatatlannak. A lényeg, hogy nem voltak vidám napjaim akkoriban, de végül elmentem a védésre, sikerült, így jóra fordult minden. Legalább ebből is tanultam valamit: akármennyire lehetetlennek tűnik valami, mindenképp meg kell próbálni, nem szabad feladni. /coelhomode off

- Mi volt a legjobb GSO-s élményed 2014-ben?
Hogy bejött az oldal... neeem, csak viccelek. Hogy bejött az oldal reklám nélkül... neeem, megint csak vicceltem. A legjobb GSO-s élményem elég hibrid, mivel arról van szó, hogy legjobban annak örültem, hogy a GS Táborban megismerkedhettem személyesen azokkal, akik mindig kommentelnek. Nem szeretnék külön neveket kiemelni (mert hát elég rossz a névmemóriám, hát még a nicknévmemóriám is), de mindenkinek nagyon örültem. Tényleg.

- Mi volt a legrosszabb (legkellemetlenebb) GSO-s élményed 2014-ben?
Hogy nem tudok mindenkit név, avagy nicknév szerint említeni.

- Melyik szerinted 2014 legrosszabb játéka, és miért?
A BioShock Infinite: Burial At Sea-Episode 2. És hogy miért? Mert ez az utolsó BioShock rész, amit az Irrational Games készített. Egyébként imádtam.

- Melyik szerinted 2014 legjobb játéka, és miért?
Itt három játékra is kitérnék, melyek közül csak egy 2014-es, és alapból az is 2013-as, de ez most mindegy. Az idei egyik legnagyobb meglepetés a Towerfall Ascension volt számomra, ami teljesen elvarázsolt a GS Táborban, olyannyira, hogy írtam a fejlesztőnek: le a kalappal! Vissza is írt: köszi. Szóval mindenképp próbáljátok ki, ha még nem tettétek volna, mert zseniális, legfőképp akkor, ha négyen játsszátok. A másik nagy meglepetés az Oculus Rift volt, ami tudom, nem játék (hanem komoly dolog), amivel az Alien: Isolationt próbálhattam ki. A játékot már korábbról ismertem, mivel engem ért az a megtiszteltetés, hogy tesztelhettem a GS hasábjain, de így, virtuális valóság szemüveggel teljesen új szintre emelkedett - ahogy a megítélésem is az Oculus Rifttel kapcsolatban. Kell! A harmadik, és egyben utolsó ümmiapicsa pedig a karácsonyi PlayIT-en ragadott magával, a Guitar Hero. Ez a cucc zseniális, nem is értem, hogy maradhatott ki eddig az életemből.

- Ha van, akkor ki/kik a kedvenc kommentelő(i)d a GSO-n?
Mindenki, akit most nem tudok név szerint megemlíteni (lásd feljebb), de ebbe a csoportba tartoznak azok is, akik nem ész nélkül fikáznak mindent, hanem értelmesen érvelnek valami mellett, vagy ellen.

- Mit vársz 2015-től?
Egészséget, mert ha az van, akkor minden van! (No meg egy jó kis BioShock bejelentést, hátha.)

- Van-e újévi fogadalmad?
Persze, mint mindig: leszokom a dohányzásról, és kigyúrom magam. Reméljük most eredményesebb leszek, mint az elmúlt 10 évben.

Köszönöm, hogy végigolvastátok ezt a személyes kis nyáladzást, cserébe hadd kívánjak boldog karácsonyt, és boldog új évet! Jövőre ugyanitt!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)