Hirdetés

Évértékelő 2015: ahogy Hunter látta

|

A humor és a jókedv piedesztáljának teteje ír most egy évértékelőt meg felesleges dolgokat a leadbe, mert reméli, hogy RG majd lecseréli azt. Ugye? (Nem - RG)

Hirdetés

Van egy ember a csapatban, aki nem a legfiatalabb, ennek ellenére mégis úgy néz ki, és tudomásunk szerint többeket is lefizetett a szerkesztőségben azért, hogy bekerülhessen az idei évértékelők körébe, de ez természetesen nem igaz, hiszen nem vagyunk megvehetőek. Most tehát következzék Hunter, mi pedig elhúzunk pénzt számolgatni. 

Évértékelőt írni meglehetősen komoly kihívás, akkor, ha az ember az egész évét a szobájában tölti. Az ablakból kinézve sokkal kevésbé izgalmas egy esztendő, de szerencsére azért volt itt dráma, és kacagás bőséggel, szóval csapjunk is a lendületbe.

- Mi volt a legjobb 2015-ös élményed? (nem játék téren)

Nagyon remélem, hogy egyikőtök sem fogja megélni ezt az örömöt, de én akkor is az év egyik legjobb pillanatának éltem meg azt, amikor szabadon távozhattam a kórházból májusban. Rengeteg vizsgálat és szenvedés után azt mondta az orvosom, hogy "isten áldja". Ha soha többé nem kéne visszamennem, már az is sok lenne. Ez egy picit sötétes boldog pillanat volt, de még mindig az év legjobb pontjai közé tenném, ellenben itt egy másik, ami már sokkal felhőtlenebb volt.

Kis junkie, házi streamemre egy meglehetősen szűk, de annál hűségesebb réteg jár fel (csá Nex_Fish!), ezért is lepődtem meg, amikor egy alkalommal hirtelen 60-at ütött a számláló. Ez nektek lehet, hogy kis számnak tűnt, de én annyira megtisztelve éreztem magam, hogy majdnem meg is könnyeztem. Na jó, azt nem, de mennyivel drámaibb lett volna, ha mégis. Egyébként rengeteg új embert megismertem idén, akik mind csodálatosak, és kevesebb lenne az életem nélkülük (HELLO NANA!). Egyébként volt egy nagyon jó kis GS Tábor is, csak arról már én nem mesélek, mert a kollégák úgyis tolják majd a nem szülőbiztos történeteket.

- Mi volt a legrosszabb (legkellemetlenebb) 2015-ös élményed? (nem játék téren)

Legrosszabb élményem az volt, amikor először ültem életemben egy sürgősségi osztályon betegként. Nem nagyon szeretném ragozni, hogy hogyan és miért, de aki volt már ebben a cipőben, az tudja úgyis, hogy milyen, a többiek meg inkább ne tudják meg.

- Mi volt a legjobb GSO-s élményed 2015-ben?

A GSO egy fura csatatér, ahol egyik nap még felnyársaltok, másik nap meg olyan drága kommenteket dobáltok, hogy hetekig tartják bennem a lelket. Az oldal kapcsán két nagyon jó élményem volt: az első a Disquss elindulása. Az új rendszer engem legalább annyira ért meglepetésként, mint titeket, de azóta is azon dolgozom, hogy kimaxoljam a felület nyújtotta lehetőségeket ilyenekkel, hogy:

View post on imgur.com

A Meme & Gif Egyesület nevében hálámat fejezem ki a Disqusra váltásért. Másik kedvencem ez a komment volt:

Ez egy nagyon apró dolog, de én aznap iszonyat nehezen ébredtem fel, tele voltam parával, és aztán reggel ez előkerült. Az egész hetem szebben pörgött. Peace & Love

- Mi volt a legrosszabb (legkellemetlenebb) GSO-s élményed 2015-ben?

A legkellemetlenebb GSO-s élményem bármelyik, amikor katasztrófáról vagy halálhírről van szó, és néhány kedves kommentelő megjelenik a barlangjából nagy kézzel osztani az eszet. Drága barátaim és feleim az úrban: az összeesküvés elméletek és az "én megmondtamozás" nélkül is tudnék ám élni. (Kis sidenote: ha valakinek még egyszer el kell magyaráznom, hogy az Overwatch nem lesz F2P, és hogy a Blizzard mennyire nem mondta soha, hogy az lesz, én felrúgom a lent látható virtuális kiscicát. És azt senki nem szeretné, ugye?)

- Melyik szerinted 2015 legrosszabb játéka, és miért?

Alapvetően egy meglehetősen szűk játékréteg érdekel engem, és amikor tesztelésre kerül a sor, akkor is ritkán jutnak rám más cuccok, mint MOBA, MMO és hasonló online címek. Na, múlt hónapban kaptam egy olyat, ami nélkül csak gazdagabb lettem volna. A Devils & Demons egy olyan élmény volt, amit különösen ajánlanék a játék fejlesztőinek: az biztos, hogyha valaha végigjátszották volna a saját produktumukat, akkor nem mesélnék olyan büszkén a családnak, hogy miből lett a napi betevő. Könyörgöm, de tényleg.

- Melyik szerinted 2015 legjobb játéka, és miért?

Számomra a 2015-ös csúcsért három cím indult: StarCraft II: Legacy of the Void, Overwatch béta, Star Wars Battlefront (igen, én szeretem ezt a játékot, és nem szégyellem). A listámban nincs se a Fallout 4, se a Witcher 3, és nem azért, mert nem lennének jó játékok, csak nem az én asztalom. Mindkettőt végigjátszottam, és élveztem is ezeket, de én azt szeretem, ha a gép túloldalán van egy másik játékos, akit egy félmosollyal az arcomon verhetek nullára. Bármennyire is imádom az Overwatch pörgős meneteit, és a Battlefront hangulatát, azért csak a StarCraft II kiegnek adom a koronát. Még mindig nem vagyok annyira szerelemes belé, mint a WarCraft III-ba voltam annak idején, de addig jó lesz, amíg nem jön a W4.

- Ha van, akkor ki/kik a kedvenc kommentelő(i)d a GSO-n?

Ilyenkor jön az a pont, amikor "jaj hát én mindenkit ugyan annyira szeretek". Én nem, és nem is fogok úgy tenni mintha. Mindnyájatokat imádom, de van, akit jobban, és fel is fogom sorolni őket. DarthNandious mindig jó arc, és amikor nem, akkor is alátámasztja a felháborodását. Paydogs akkora kommenteket ír, hogy mire a végére érek, már azt se tudom melyik nap kezdtem el olvasni. Tamás Sipos, az egyik legjobb arc, aki a GSO-t járja. Vmiki88-nak és Nezarn-nak szimplán imádom a profilképeit. Engem ennyivel meg lehet venni.

- Mit vársz 2016-tól?

A 2016-os év remélhetőleg már egy sokkal izgalmasabb esztendő lesz az ideinél. Ha minden a terveim szerint megy, akkor egy szenvedős évkezdés után, nekimegyek annak, amit életemben a legjobban szerettem volna elkerülni: meg fogok tanulni vezetni. (Végre fellendül a gumifákat gyártó cégek forgalma - RG) Sajnos egészségügyi okokból kénytelen leszek előbb-utóbb jogsit szerezni, és sokat már nem szeretnék várni vele, úgyhogy lesz, ami lesz. Remélem jövőre már nem a haverjaimnak kell elfuvaroznia a GS Táborba. Aztán ha lesz alattam négy kerék, akkor visszaköltöznék már Pestre is, de annak egyelőre több akadálya is van, ezeket akarom majd szépen leküzdeni. Ezen felül szeretnék többet, jobban, és konzisztensebben streamelni. Egyszerűen fun a dolog, és most hogy van egy nagyjából értelmes gépem is, így technikai gondok sincsenek már.

- Van-e újévi fogadalmad?

Rengeteg újévi fogadalmam van, mint például, hogy jövőre nem 23-án jut eszembe karácsonyi ajándékokat vásárolni, és nem felejtem el háromnaponta megetetni a teknősömet. Amennyire hosszú a memóriám, már január elsején nem fog eszembe jutni, hogy Szotyi egy hete nem kapott enni. Valódi fogadalmam is van egyébként: jobb író akarok lenni. Tanulni járok, igyekszem fejlődni, hogy jobban és többet írjak majd nektek, de mivel utálom csöpögéssel zárni a mondókámat, álljon itt egy újabb gif, aztán mindenki menjen szépen vissza a karácsonyi asztalhoz sült csirkével hadonászni. Mazel tov! 

View post on imgur.com

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)