Hirdetés

Évértékelő 2017: ahogy mazur látta

|

Odakint már mindenki tűzijátékozik és dobálja a petárdát, mi pedig bontsunk pezsgőt leghatalmasabb urunkkal.

Hirdetés

Végül, de semmiképpen sem utolsósorban következzék a mi szeretve tisztelt parancsolónk, aki évértékelőjét köztársasági elnökként kezdi, majd egy hirtelen csavarral átvált Oscar-gálásra. Boldog új évet!

Hirdetés

Kedves GameStar Olvasók! Régi bajtársak, kollégák, barátok, ismeretlen ismerősök! (-sök, -sök, -sök… - képzelem hozzá, mert ez az évértékelő a fejemben mindig valami sok mikrofonba beszélős, pódiumon előadott, tömegrendezvényes számvetésként jelenik meg, bár ha jobban belegondolok, az áderjánosos, pezsgővel sétálgatós alternatíva nem kevésbé csábító).

Akárhogy is, túléltük, tisztelt Hölgyeim és Uraim, drága barátaim, túléltük ezt az évet is, amiért kétségtelenül jár a vállveregetés. *pat, pat, pat* És micsoda év volt! A játékvilág pezsgett, forrongott idén is, voltak szenzációk és botrányok bőven (ahogy szenzációsan jó és botrányosan rossz játékok is), az aktuálpolitika és a közbeszéd trendjei hozzánk is beszivárogtak, de ennek ellenére is újból megbizonyosodhattam annak a régi, jól bevált elméletemnek az igazáról, mely szerint még mindig a külvilág felől az "agresszív videojátékoktól megvadult fiataloknak" tekintett különös társaság (úgy is mint: mi) a legnormálisabb, ebben a földrészeken-nemzeteken, ideológiákon, faji és nemi hovatartozáson, vallási- avagy világnézeteken is keresztül kasul átívelő, átfogó agyeldobásban, ami a világ volt 2017-ben. De nem?! Xbox vagy PlayStation vagy Nintendo? Vagy netán PC master race? Mennyivel jobb az ilyen marhaságokon egymásnak menni, mint ami miatt a világ többi része öli egymást?

És hálásan köszönöm mindenkinek, aki 2017-ben is pislákoló lángocska volt az univerzális sötétségben, és példát mutatott bárhogy, a maga módján, a többieknek. Hogy ne menjünk messzire, akár itt, a GSO közösségében egy szellemes kommenttel, ami feldobta a többiek napját, vagy minőségi vitával, ami indulatok helyett értelmes gondolatokat szült vagy ütköztetett. De köszönöm kollégáimnak is, ennek az egészen kivételes csapatnak az egész éves munkáját is, mert ők is példát mutattak mindannyiunknak, lelkiismeretességről, elhivatottságról. Nagy szavak, tudom, de attól még így igaz!

Köszönöm partnereinknek is hogy segítettek és támogattak minket! És külön köszönöm versenytársainknak, akár ellendrukkereinknek, hogy még keményebb munkára ösztönöztek minket, hogy még jobbak, még nagyobbak legyünk.

Mondanám, hogy sose változzatok meg, gamerek, de azért ez hülyeség lenne. Igenis ránkfér a változás, nyugodtan meg lehet fogadni most is, és meg lehet próbálni mindent jobban, vagy még jobban csinálni holnaptól. Köszönöm mindenkinek, aki velünk együtt 2018-ban is megpróbálja ezt.

GS4E!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)