Hirdetés

Varázslatos fantáziavilágban játszódik az Everwild, a Rare legújabb játéka

|

A Sea of Thieves csapatata újdonságának első trailere alapján egy gyönyörű, természetben játszódó kalandot várhatunk.

Hirdetés

A Rare rengeteg klasszikust alkotott már (elég csak a Banjo-Kazooie-ra vagy GoldenEye 007-re gondolni, meg a Rare Replay csomag túlnyomó részére), de nevük manapság egybeforrt a Sea of Thievesszel, ami megjelenésekor egy igen csak szikár élményt nyújtott, de mostanra egy egész szórakoztató kis játék vált belőle. A fejlesztők az X019 örömére egy ingyenes frissítéssel kedveskednek nekünk, de nem ez volt az egyetlen meglepetés, amivel a stúdió készült.

Hirdetés

Már javában formálódikegy vadonatúj Xbox-exkluzív, mely egy sokkal visszafogottabb, és érzelemdúsabb kalandnak ígérkezik. Az Everwild névre keresztelt játék a fejlesztőcsapat vezetője szerint egy olyan, élményekkel teli utazás lesz, melyben egy élettől és varázslattól lüktető környezetet kell megismerjünk. A hangulatos bejelentő trailerből végtelen nyugalom árad, úgyhogy ha kedvelitek a kicsit mesésebb grafikát és az egyedi stílust, akkor vessetek rá egy pillantást:

A megjelenésről még semmit nem árultak el a fejlesztők, de több mint valószínű, hogy már csak a Project Scarletten élvezhetjük majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)