Hirdetés

Everybody's Gone to the Rapture - hivatalos, hogy jön PC-re

|

Nem húzták tovább az időt az Everybody's Gone to the Rapture fejlesztői. A The Chinese Room Twitteren ismert el mindent.

Hirdetés

Alig pár nappal ezelőtt írtunk róla, hogy teljesen egyértelművé vált, az Everybody's Gone to the Rapture PS4 után PC-re is kapható lesz. Mindez az AMD a legújabb Radeon-drivere kapcsán derült ki. A fejlesztők nem vártak sokáig, jött a hivatalos nyilatkozat.

A játék PC-s kiadása feljavított látvánnyal érkezik egy egyelőre meg nem nevezett időpontban, és sokak örömére a - konzoloknál - mindig kritikus 60 fps sem marad el. "A fejlesztés ideje alatt végig ügyeltünk arra, hogy a Sony tudja, meg akarjuk és meg is tudjuk csinálni." - árulta el a PC-s verzióról Dan Pinchbeck kreatív igazgató. A PS4-es megjelenés környékén adott volt a lehetőség, hogy a PC-s változat is elkészüljön. "Olyan ez, mintha hazatérnénk. Nagyon izgatottak vagyunk a PC-s megjelenés miatt" - tette hozzá.

Vessetek egy pillantást a hírt megerősítő Twitter bejegyzésre és örvendezzetek.

Ti ki fogjátok próbálni PC-n az Everybody's Gone to the Rapture-t? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)