Hirdetés

Everybody's Gone to the Rapture - 15 percnyi csendes apokalipszis (videó)

|

Csodaszép a The Chinese Room játéka, az Everbody's Gone to the Rapture, és erről most egy tekintélyes hosszúságú videóban meg is győződhettek.

Hirdetés

Az Everybody's Gone to the Rapture világát felejthetetlen élmény lesz bejárni, de azt eddig is tudtuk, hogy a kizárólag PlayStation 4-re érkező alkotás egyszerűen gyönyörű. 

A The Chinese Room fejlesztőinek játéka meglehetősen kellemes a szemnek, a hangulata pedig páratlan, sosem volt még ennyire nyugodt az apokalipszis. A PlayStation Underground adásában Tom Turner, a The Chinese Room stúdiómenedzsere mesélt egy kicsit a játékról, valamint hozott egy 15 perces anyagot róla, amit szerencsére meg is tekinthetünk. A felvételen a 80-as évek Angliájában járunk, így nézne ki a világvége arrafelé az Everybody's Gone to the Rapture elgondolásában. 

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)