Hirdetés

Everybody's Gone to the Rapture - gyönyörű a város, még ha üres is (videó)

|

Az Everybody's Gone to the Rapture-ben egy olyan városban járunk, ahol senki nincs. Már. Megjött a launch trailer, jöjjetek izgalomba ti is.

Hirdetés

A The Chinese Room projektje két és fél év után megvalósult, és az út során olyanok csatlakoztak, mint Merle Dandridge, aki a Half-Life 2-ben Alyx Vance-et, a The Last of Usban pedig Marlene-t alakította.

Most az Everybody's Gone to the Rapture rejtélyének középpontjában álló Dr. Katherine Collins, a zseniális asztrofizikus szerepét kapta, akivel egyre közelebb jutunk ahhoz, hogy rájöjjünk, mi okozta az apokalipszist. A játék augusztus 11-én jelenik meg kizárólag PlayStation 4-re, és a közeli megjelenés örömére a csapat kiadta az utolsó trailert, ami elsősorban a különböző zónákat, a fények és árnyékok játékát mutatja be. 

A hangulatot úgy tűnik, sikerült eltalálni, aztán majd meglátjuk, ez is olyan legendává válik-e, mint a Dear Esther.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)