Hirdetés

Everybody's Gone to the Rapture - ne számítsunk rá idén

|

A fejlesztők szerint a PS4 exklúzív apokaliptikus kalandjáték már valószínűleg csak jövőre fog elkészülni.

Hirdetés

A főleg ügyesen felépített atmoszférával operáló kalandjátékokra szakosodott The Chinese Room anno a Dear Estherrel robbant be a köztudatba, majd később az Amnesia folytatásával bizonyította be, hogy a horror műfajban is abszolút helyt tudnak állni.

Azóta az Everybody's Going to the Rapture nevű PlayStation 4-exkluzív kalandjáték készül a boszorkánykonyhájukban és bár nem lehet egyelőre túl sokat tudni róla, már az eredendő misztikumával is magára fordított egy kis figyelmet.

De aki arra számított, hogy esetleg már idén játszhat is vele, az annyira ne élje bele magát az ötletbe: a csapat szerint szinte biztos, hogy a játék át fog csúszni a következő évre.

Dan Pinchbeck a következőket mondta a megjelenési dátumot illetően: "Igazából nem is terveztünk 2014-es megjelenési dátumot. Nagyon korai fejlesztési fázisban vagyunk, így megerősíthetjük, hogy nem fog idén megjelenni. Természetesen amint tudunk biztosat mondani, szólni fogunk."

Ti várjátok már a Rapture-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)