Hirdetés

Everybody's Gone to the Rapture - már biztos a PC-s változat

|

Akármit is fejleszt a háttérben a The Chinese Room, először azt szeretnénk, hogy az Everybody's Gone to the Rapture PC-s verziójával hozakodjanak elő, amelyre most egy újabb utalást kaptunk.

Hirdetés

A The Chinese Room utolsó két játékát, az Amnesia: A Machine for Pigs-t és az Everybody's Gone to the Rapture-t mi is nagyon kedveltük (az előbbi még teljes játék is volt), ezért nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy mivel rukkol elő legközelebb a stúdió. Mielőtt azonban megismernénk az új projektet, valószínűleg egy kicsit még visszatérünk az Everybody's Gone to the Rapture-höz. 

Többször is pletykálták már ugyanis, hogy a tavaly augusztusban, kizárólag PlayStation 4-re megjelent gyönyörű kalandjáték előbb-utóbb a számítógépekre is ellátogat (akárcsak a Helldivers), azonban hivatalos megjelenést máig nem kaptunk. Ezúttal viszont olyan bizonyíték érkezett, amely alapján szinte egészen biztos, hogy jön a Everybody's Gone to the Rapture PC-re is: az AMD a legújabb Radeon-driver esetében az Oculus Rift SDK 1.3, a HTC Vive és a Hitman mellett ezt a portot is támogatja (azóta eltüntették az árulkodó nyomot). 

Ezek után felesleges lenne a fejlesztőknek tovább titkolózniuk, jöhet a bejelentés. Ti be fogjátok szerezni az Everybody's Gone to the Rapture-t PC-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)