Hirdetés

Everywhere - nagyon érdekes az ex-rockstarosok új projektje

|

Egyelőre csak egy viszonylag homályos bemutatószöveget tett közzé új projektjéről a Rockstar North egyik meghatározó alakja, a már külön utakon járó Leslie Benzies, de ez alapján is izgalmasnak tűnik az Everywhere.

Hirdetés

Néhány napja bolydult fel az internet annak hallatára, hogy a Rockstar North csapatától elég zűrös körülmények között távozó Leslie Benzies több új céget is bejegyzett. Most egy érdekes sajtóközleményben fedte fel, mire is számíthatunk tőle és a két másik Rockstar-veterán által vezetett csapatától.

Két fontos munkatársa a Grand Theft Auto V mellett az L. A. Noire és a Red Dead Redemption készítésében is részt vevő Matthew Smith és Colin Entwistle lesznek, akik Los Angelesben és Edinburghben vezetnek majd egy-egy stúdiót. A tervezett termékükről egyelőre elég keveset tudunk, de az egyelőre Everywhere néven futó projekt elég izgalmasnak hangzik. A sajtóközlemény alapján nem is feltétlenül egy hagyományos értelemben vett játékra érdemes számítanunk, bár ők annak nevezik.

"(...) a terv egy hosszútávon működő, akár örökké fejlődő játékról szól. A célunk egy platform megalkotása, ahol a játékosok szórakozhatnak és szórakoztathatnak másokat, miközben elmossák a valóság és a szimulált világ közötti határvonalat."

Mindehhez az Amazon Lumberyard motorját használják majd, de az online szolgáltatásokra szakosodott cég más termékeit is ki szeretnék használni. Ezek közül kettőt emeltek ki: a játékstreamelésre használt Twitch mellett az Amazon GameLiftet, ahol az Amazon szerverparkjának erejét használhatjuk ingyen multis játékokhoz, ami elég izgalmasnak hangzik. Ezek alapján nem kizárt, hogy az Everywhere inkább egyfajta játékkészítésre használt eszköztár lesz, de valószínűleg még elég sokat várnunk kell, míg pontosan kiderül, hogyan is szórakozhatunk és szórakoztathatunk a segítségével.

Ti mit vártok az új csapattól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)