Hirdetés

Készül az Evil Genius 2

|

A legendás bázisépítős stratégia visszatér a Sniper Elite szériát is jegyző Rebellion gondozásában.

Hirdetés

Immár tizenhárom éve, hogy megjelent az Evil Genius, amiben a Dungeon Keeper stílusában építgethettük főgonoszhoz méltó bázisunkat, de a fantasy-klisék helyett az Elixir játéka a James Bond-sztorikat parodizálta ki. A fejlesztő egy évvel később bekövetkező csődje óta viszont nem hallottunk sokat a szériáról, ami hosszú évek után végre visszatér.

Hirdetés

A jogokat 2006-ban a Rebellion vette meg, viszont csak most jelentették be, hogy készül az Evil Genius 2. Erre a cég állapotát áttekintő videóban került sor, de később azt is tisztázták, miért csak most kezdtek neki a folytatásnak. Korábban az volt a terv, hogy közösségi finanszírozás segítségével valósítják meg a folytatást, de később dobták ezt az ötletet. A Sniper Elite sorozat legutóbbi részei, illetve a PSVR-os Battlezone megjelenésével pedig mostanra került olyan anyagi helyzetbe a brit csapat, hogy elkezdhették az új stratégia készítését (illetve már tavasszal nekifogtak a munkának).

Sok konkrétum még nem körvonalazódott az Evil Genius 2 kapcsán, csupán annyit szegezett le a stúdió, hogy nem egy felújításról, hanem egy teljes értékű folytatásról van szó, ami nem free-to-play modellt alkalmaz. Elárulták továbbá, hogy egyelőre csak PC-re készül a játék, de nem zárják ki, hogy később még átportolhatják más platformokra is. További infókra viszont még egy darabig várnunk kell.

Ti örültök a bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)