Hirdetés

EVO 2013 - nézd, ahogy szétütöm az arcod

|

Idén is tömegverekedés volt az EVO 2013 keretében, a bunyós játékok keményvonalas arcait engedték össze a virtuális arénákban. Egy zseniális videóval emlékezünk most rájuk.

Hirdetés

Az EVO 2013 rendezvény hazánkban viszonylag szerény hírverést kapott, pedig a verekedős játékok Las Vegasban a legkeményebb versenyzőket hozzák össze egy közös csépelés erejéig.

Ez 2013-ban sem volt másképp pofás rendezvény keretében mutatkozott meg az ESport szépsége, Richard Li pedig kamerával mászkált körbe, hogy megmutassa a versenyek nagy pillanatait, feszültségét, izgalmát, vagy amit csak belelátunk a belassított, zenei hangulatfokozóval fűszerezett montázsba. Látszik azért még laikus szemmel is, hogy az EVO 2013 milyen szintű rendezvény, mi is ilyenekről álmodozunk, és a címek már csak hab a tortán: Super Street Fighter IV: Arcade Edition (2012), Ultimate Marvel vs. Capcom 3, Injustice: Gods Among Us, Super Smash Bros. Melee, Street Fighter x Tekken (2013), The King of Fighters XIII, Tekken Tag Tournament 2, Persona 4 Arena, Mortal Kombat.

Nem volt rossz ez azért...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)