Hirdetés

EVO 2015 - elkezdődött az év legnagyobb verekedős versenye

|

Ezen a hétvégén zajlik a verekedős játékok legnagyobb éves versenye, az EVO, ahol több ezer játékos küzd a bajnoki címért majd egy tucat különböző verekedős játékban.

Hirdetés

Ez Evolution Championship Series, vagy röviden csak EVO ezekben a pillanatokban kezdődött el Las Vegasban. Az év legnagyobb ilyen versenyén a verekedős játékok szerelmesei gyűlnek össze, hogy a 9 játék valamelyikében összemérjék tudásukat a többiekkel.

Az idei kategóriák közt megtalálható az Ultra Street Fighter 4, a Super Smash Bros. Melee, a Super Smash Bros. for Wii U, a Mortal Kombat X, a Guilty Gear Xrd Sign, az Ultimate Marvel vs. Capcom 3, a Tekken 7, a Persona 4 Arena Ultimax és a Killer Instinct is. Utóbbiban mindössze 397 versenyző nevezett, míg az Ultra Street Fighter 4-re 2227 játékos regisztrált.

 

A verseny egészen hétfő hajnalig tart, a különböző versenyeket a 8 hivatalos Twitch csatorna valamelyikén követhetitek figyelemmel. Ennyi csatornát persze nem könnyű figyelemmel kísérni, de a MultiTwitch segítségével és a táblázattal garantálhatjátok, hogy nem maradtok le semmiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)