Hirdetés

Bezárnak az Evolve free-to-play szerverei

|

A free-to-play modell sem tudta megmenteni a játékot, ezért a nyár végén kihúzzák a dugót, de aki anno fizetett érte, tovább játszhat.

Hirdetés

Az Evolve egy fantasztikus ötlet silány megvalósítása volt, ami a kapzsi fizetős modellnek és a minősíthetetlen matchmakingnek köszönhetően végezte a süllyesztőben.

Hirdetés

A 2K megpróbálkozott a free-to-play modellel, és Evolve Stage 2 néven új erőre is kapott a játék, a lendület azonban csak ideig-óráig tartott, aztán szép lassan lelépett az a néhány rajongó is. A 2K ezért most úgy döntött, hogy szeptember 3-án lelövik a free-to-play szervereket a ranglistákkal és in-game bolttal együtt. A virtuális valutát már ki is vették a játékból, de a megvásárolt tartalom még elérhető, így ha van bent pénzetek, azt szeptemberig még elkölthetitek.

Ami marad, az a fizetős változat és a peer-to-peer matchmaking. A konzolosokat ez nyilván nem érinti (ott soha nem lett ingyenes a játék), a PC-sek pedig ha tovább akarnak játszani, át kell váltaniuk a Legacy változatra (Steamen az Evolve béta opciói közt tudjátok ezt megtenni). Szintén megmaradnak az AI csapattársakkal folytatott Quick Play és Evacuation meccsek.

Ti játszottatok még mostanában az Evolve-val?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)